Anne Vilsbøll – Udstillinger

”GEOGRAFISKE FARVER” – ANNE VILSBØLL

Lørdag den 7. juli 2018 blev der afholdt fernisering af separatudstillingen “GEOGRAFISKE FARVER” af papirbilledkunstneren Anne Vilsbøll.

Der skal lyde en stor tak til Anne Vilsbøll for udstillingen og den fine introduktion om baggrunden for dens tilblivelse/inspirationskilde.

Endvidere en stor tak til de fremragende og særdeles veloplagte musikere, Bo Kristian Jensen (tenor) og Jacob Beck (pianist) – som gjorde denne dag til en stor fest til publikums udtalte begejstring – stor tak til jer begge !!

Sluttelig også en stor tak til de rigtig mange sommerglade gæster, der trodsede det varme vejr for en stund, for at deltage denne skønne dag – TA

”ELSEWHERE” – ANNE VILSBØLL

Anne Vilsbølls separatudstilling “ELSEWHERE”, med fernisering lørdag den 9. juli 2016, blev intet mindre end et stort tilløbsstykke med et utal af gæster !

En kæmpe stor tak til Anne Vilsbøll for udstillingen og det gode samarbejde, de optrædende musikere samt de rigtig mange gæster, der deltog.

Udstillingen kan ses alle ugens dage frem til og med 28. august 2016 i tidsrummet 11.00 – 17.00.

”IDOLS”  – ANNE VILSBØLL

Lørdag den 8. juli 2012 blev der afholdt fernisering på Anne Vilsbøll´s separatudstilling ”IDOLS”.

De mange besøgende kunne ud over en spændende udstilling, opleve musikalske indslag af tenor Christian Damsgaard, akkompagneret af Jacob Beck. Endvidere kunne galleriet præsentere et nyt talent på flyglet, pianist Simon Søgaard.

Et stort tak skal lyde til Anne Vilsbøll for udstillingen, de rigtig mange besøgende på dagen samt de meget talentfulde musikere.