GALLERI RØDHUSGAARDEN
PRÆSENTERER

 

GEOGRAFISKE FARVER

 

ANNE VILSBØLL


Det er Galleri Rødhusgaarden en stor fornøjelse, at invitere Dem med ledsager til separat-udstillingen “Geografiske Farver” af billedkunstneren Anne Vilsbøll.

I værkerne på den aktuelle udstilling fokuserer Anne Vilsbøll på, hvilken indflydelse et lands kultur har på iagttagerens oplevelser, forholdet mellem subjektet
og verden, et tilbagevendende emne i hendes mangeårige kunstneriske praksis.

I begyndelsen af 80’erne skrev Anne Vilsbøll følgende:

Omgivelserne har farve, dyrenes farve er omgivelsernes farve, dyrene beskytter sig selv med omgivelsernes farve, mennesket gør det samme.

Ethvert geografisk sted skaber på grund af dets geologi, klima og lys bestemte socio-kulturelle kontekster i brug af farver.
Når man lever midt i sin egen kulturs farver ser man dem ikke altid, fordi de er en naturlig del af en selv – de er en selv.
Når en kultur er fremmed for en selv, ser man farverne. Farver forandrer sig, bevæger sig og lever og er i høj grad med til at definere et steds identitet.

Fernisering lørdag den 7. juli 2018, kl. 14.00.

Kunstneren vil være til stede.

Udstillingsperiode: 7. juli – 19. august 2018

 

Musikalsk indslag med de talentfulde, klassisk uddannede musikere:

Bo Kristian Jensen
Tenor

Uddannet ved Oberlin Conservatory of Music i Ohio samt ved Opera Akademiet ved Det Kongelige Teater.

Var i en årrække medlem af solistensemblet ved Den Kongelige Opera, hvor han sang roller som Tamino, Don Ottavio, Camille de Rosillon, Emilio i Partenope og Grev Almaviva i Barberen i Sevilla.

Internationalt har han blandt andet medvirket ved operaproduktioner på Deutsche Oper am Rhein, Operafestivalen i Aïx en Provence, The BBC Proms i Royal Albert Hall og som Arturo i Puritanerne af Bellini på Opera Nordfjord i Norge.

Jacob Beck
Pianist

Debuterede i 2002 fra solistklassen.

Uddannet på musikkonservatorier i Odense, Århus, Hannover samt New York.
Har optrådt som solist, kammermusiker og akkompagnatør i ind- og udland.

I de senere år har han navnlig fokuseret på samarbejdet med sangere inden for både opera og lied.
Tilknytning til Opera-Akademiet og Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Aktiv foredragsholder om musik- og kulturhistoriske emner, konferencier til koncerter samt erfaring som teaterinstruktør.